Sant Cugat ExperienceSant Cugat Empresarial participarà activament en la propera edició de Sant Cugat Experience que tindrà lloc del 23 al 26 d’abril de 2014. Organitzat per la Fundació Sant Cugat Actiu i l’Ajuntament de Sant Cugat, Sant Cugat Experience és una iniciativa orientada a potenciar tots els sectors econòmics, socials, culturals i comercials del municipi.

Sant Cugat Experience ha estat dissenyat per promoure l’economia de la ciutat com a referent de negoci, turisme, coneixement, comerç, cultura i oci, fomentar les relacions comercials i el consum, donar a conèixer el comerç, oci, cultura, emprenedoria i empresa de la ciutat i incentivar l’economia dels diferents sectors de Sant Cugat.

Diferents espais temàtics acolliran els expositors que participaran en la iniciativa. Així s’oferirà l’Espai Artístic , l’Espai de Degustació Mercat Vell, l’Espai de Promoció de la Ciutat, l’Espai de Comerç i Serveis, l’Espai Gastronòmic, l’Espai d’Automoció, entre altres, així com un programa d’activitats relacionades amb exposicions, activitats lúdiques i comercials, conferències i jornades, xerrades i gastronomia.

Sant Cugat Empresarial participarà al Sant Cugat Experience amb un estand a la Plaça Octavià el dia 24 d’abril. La Plaça Octavià acollirà diferents espais temàtics orientats al món empresarial i de l’emprenedoria. Així, l’Espai emprenedoria comptarà amb organitzacions com l’OAE, Cambra Terrassa, Vita, EsadeCreapolis, SCTC, Yuzz i Creanova. L’Espai Empresa i Innovació, comptarà amb CiT, ACECCAT, ASSCAMM, PRUAB, Sant Cugat Tribuna i el SOM, a més a més de Sant Cugat Empresarial. L’Espai social i cooperativa, per la seva part, comptarà amb diferents cooperatives de treball i diferents projectes com Contraforts, Blank, Actua i Magnamagazine.

Les empreses associades a Sant Cugat Empresarial gaudiran d’un descompte del 15% en la contractació d’un estand en el marc de Sant Cugat Experience.