Una representació de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president, Eduard Torres; i la gerent, Concepció Curet, ha assistit aquest dijous a la presentació del I Torneig Challenge One Team ’18 forats, 18 causes’, que busca establir sinergies entre esportistes i empreses, i del qual Sant Cugat Empresarial n’es col·laborador institucional.

El torneig, que es disputarà el proper 10 de maig a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat en format “a tir”, comptarà amb la participació de 86 jugadors, tot i que encara hi ha inscripcions obertes.

L’acte de presentació ha comptat amb les intervencions del president del Challenge One Team, Xavier Argemí; i del gerent del Club de Golf Sant Cugat, Sergi Corretja.

“Avui ha estat un dia molt maco, emocionant. Perquè posem data a un esdeveniment que serà més que un torneig de golf. Aquest torneig és la punta de lʻiceberg. Sense haver fet la primera edició ja podem anunciar-ne la segona, el 3 d’agost al Golf de Terramar, així com l’interès d’altres camps de Catalunya que s’han posat en contacte amb nosaltres per replicar aquest format perquè el consideren molt atractiu per ser tan diferent i original. Agraeixo al Club de Golf Sant Cugat i especialment al gerent i a tot el seu increïble equip de treball totes les facilitats que han posat des del principi per gestionar la complexitat d’un torneig d’aquestes característiques”, ha afirmat Xavier Argemí.

“Quan Challenge One Team ens va proposar aquest format tan innovador de torneig el primer que li vaig dir és: ho ordenarem tot perquè això és complex. Però des del primer moment sabia que mereixia la pena l’esforç de tirar-lo endavant perquè dóna un plus a aquest Club. És un torneig diferent, amb moltes activitats paral·leles per als nostres jugadors i això ens agrada perquè al Club de Golf Sant Cugat tot el que fem és per i per al soci”, ha afirmat Corretja.

Challenge One Team, associat a Sant Cugat Empresarial, és un lobby d’empresaris que connecta esportistes i equips d’alta competició amb companyies que busquen retorn en imatge per fer créixer les seves marques en notorietat.

Sant Cugat Empresarial assisteix a la presentació del I Torneig Challenge One Team de Golf

Xavier Argemi, president de Challenge One Team; Eduard Torres, president de Sant Cugat Empresarial; i Marc Martín.