En la jornada d’ahir divendres, la consultora immobiliària Cushman & Wakefield va organitzar a Vallsolana Garden Business Park, un col·loqui sobre el mercat d’oficines de Sant Cugat, sota el títol “Els reptes per a l’empresa en un mercat d’oficines sense oferta”.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, va ser l’encarregat de presentar l’acte. Després de donar la benvinguda a tots els assistents, Franquesa va senyalar que “Sant Cugat té una posició estratègica molt important dins de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ens els darrers 24 mesos, el municipi ha viscut una gran expansió. L’any passat hi va haver rècord de creació de noves empreses, i d’obres d’ampliació. A més, la ciutat va superar en població activa els índexs de referència de la nostra demarcació de Terrassa, esdevenint el gran motor econòmic del Vallès Occidental.

A continuació, va donar inici el col·loqui, amb les ponències del Director Business Space de l’Agència Cushman & Wakefield, Javier Bernades; de la Directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, Sílvia Solanellas; i del Director d’Urbanisme i Projectes de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Antoni Serra.