El proper dimecres 14 de febrer es celebrarà al Qgat Business & Events la segona edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Perspectives 2018 en el sector immobiliari a Catalunya”.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del Director de Promoció i Desenvolupament de Solvia, Francisco Javier Pérez; del CEO i Managing Partner de Cushman & Wakefield, Oriol Barrachina; i de la Consellera Delegada del Grup Immobiliari Vertix, Elena Massot. L’acte estarà moderat pel periodista de RAC1, Jofre Llombart.

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitzen aquesta nova edició amb l’objectiu de potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associat de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilitat. A més, té la voluntat de promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació, i catalitzador de projectes d’activitat econòmica en l’àmbit local, nacional i internacional.

Aquesta nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial s’iniciarà a les 13h., amb el col·loqui a càrrec dels tres ponents. Posteriorment, es celebrarà un dinar relacional dirigit a tots els assistents.

La primera edició del fòrum empresarial santcugatenc celebrat el passat 6 de juliol, centrat en les claus de la transformació digital, va reunir unes 250 persones al Teatre Auditori.

Formulari d’inscripció