Eurofragance, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, comença 2018 amb importants canvis organitzatius. Des de principis de gener, Laurent Mercier és el nou conseller delegat de la companyia de perfums, convertint-se en el màxim executiu de la firma i, per tant, també en membre del Consell d’Administració.

Mercier substitueix en el càrrec a Santiago Sabatés, soci fundador i CEO d’Eurofragance, des de la seva creació el 1990. Sabatés passa a ocupar el càrrec de president de la companyia centrant-se en funcions més estratègiques, de representació i presidint el consell d’Administració de l’empresa.

Des de la seva incorporació el 2013, el nou CEO d’Eurofragance, ha ocupat el càrrec de director Global de negoci, encarregant-se del disseny i implementació de l’estratègia de diversificació del negoci i expansió geogràfica. Mercier ha estat el principal motor de la transformació de la companyia, i ara assumeix aquest nou càrrec amb el repte d’executar el pla estratègic 2020 enfocat al creixement i rendibilitat d’Eurofragance.

Eurofragance, “Capturant sensacions” des de 1990
Eurofragance és una empresa internacional d’origen familiar dedicada al disseny i producció de fragàncies per a la perfumeria, la cura personal i de la llar. Va ser creada l’any 1990 amb el lema “Capturant sensacions”. Crea fragàncies úniques en les que posa la seva creativitat, passió i coneixement que es converteixen en un valor diferencial en els productes dels seus clients.

Eurofragance compta amb presència local en més de 60 països i vendes en els cinc continents. Les seves filials estan a Turquia, Mèxic, Dubai i Singapur i disposa de plantes de fabricació a Barcelona, ​​on es troba la seva seu central, Mèxic D.F i Singapur. També té distribució exclusiva a Filipines. L’any 2016, la companyia va facturar 68,8 milions d’euros i actualment dóna feina a 254 professionals.

Eurofragance és una empresa socialment responsable. Aposta per la formació mitjançant beques a estudiants d’IQS i la col·laboració amb la UPC Campus de Terrassa mitjançant el Màster de F & F (Aromes i Fragàncies) per al qual aporta material i professorat. Forma part del Consell de Mecenatge de la Fundació Pasqual Maragall, col·laborant en la investigació sobre l’Alzheimer. Participa en la investigació de l’efecte de teràpies olfactives aplicades a malalties neurodegeneratives en la infància. Desenvolupa polítiques de conciliació familiar-social als seus empleats.