Salvador Brotons, que des d’aquesta temporada 2022-23 és el director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigirà el concert de Sant Jordi d’enguany d’aquesta formació musical. Les peces que dirigirà han estat totes compostes per ell mateix. “En Josep Ferré, que ha estat fins ara el director titular de la Simfònica Sant Cugat, va programar aquest concert de peces meves abans que jo en fos director titular”, remarca Brotons.

Les peces són aquestes: Commemorativa -música d’aniversari, composta l’any 1995 per encàrrec de l’Orquestra de RTVE, amb motiu del 30 aniversari d’aquesta formació-, Concert catalanesc per a tenora i orquestra, un concert jovial, basat en melodies populars, en el qual participarà Jordi Figaró com a tenora solista, i, finalment, la simfonia número 7, que “explica” la vida del renaixentista Ausiàs March, tot repassant les principals facetes en què va destacar: guerrer, poeta i home de cultura, i també la seva activitat d’ensenyar al rei a caçar aus.

Aquest concert es farà el 21 d’abril al Teatre-Auditori Sant Cugat, el 22 d’abril a l’Auditori de Cornellà i el dia de Sant Jordi al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

22.04.2018, Vilassar de Dalt
Concert de Sant Jordi de l’ Orquestra Simfònica Sant Cugat al Teatre La Massa, amb el director convidat Salvador Brotons i la seva “Cantata de Randa”.
foto: Jordi Play