L’operadora de telecomunicacions associada ha signat un acord de finançament per valor de 6 milions d’euros amb la gestora de capital risc Inveready per continuar sumant noves adquisicions que li permetin tenir presència a tot el territori català.

Amb aquest moviment l’objectiu de Parlem Telecom és poder disposar de recursos suficients per seguir augmentant el seu creixement inorgànic a través d’adquisicions que li permetin tenir presència a tot el territori català i potenciar un dels seus principals atributs: la proximitat vers el client. Parlem Telecom, que es vol consolidar com el principal grup del sector “telco” a Catalunya, també contempla augmentar el seu creixement orgànic gràcies a l’impuls proporcionat per aquest acord, que s’ha dut a terme mitjançant l’emissió d’obligacions convertibles a un preu de 7,00€ per acció. A més, l’acord és ampliable fins als 7 milions d’euros (7 M€) pels socis de Parlem Telecom.

L’operadora de telecomunicacions associada a Sant Cugat Empresarial, que el mes vinent complirà un any de cotització al mercat borsari BME Growth, seguirà la mateixa línia de creixement inorgànic dels últims mesos, en els quals ha adquirit Infoself, una companyia que proporciona serveis de telecomunicacions, connectivitat, ciberseguretat i solucions al núvol (cloud) a empreses, i Ecolium Energia, una companyia centrada en la gestió de projectes d’energia verda i d’autoconsum fotovoltaic.