L’empresa associada Ensertia, nou operador de telecomunicacions de Sant Cugat, ha nascut per fer més fàcil les comunicacions de les empreses.

El president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives; acompanyat de la gerent de l’associació, Silvia Trabalón; i de la directora de relacions institucionals i comunicació, Haidé Ibars; s’han reunit aquest dimarts amb Ricard Fitó i Oriol Melcior, fundadors de l’empresa Ensertia, un operador de telecomunicacions que es va constituir en plena pandèmia aquí a Sant Cugat.

El projecte de ser un operador va néixer l’any 2016, quan van detectar que hi havia una mancança d’un servei de qualitat al territori, i en especial en les PIMES.

Un dels valors afegits de l’operador és la qualitat tècnica i el servei, per això han fugit de contractes de permanència i ofertes low cost per a desmarcar-se totalment de la competència.

Durant la trobada, la companyia ha aprofitat per donar a conèixer com veuen el futur del sector, i per explicar quines són les seves novetats i tendències, com les centraletes de veu IP gestionades des d’un ordenador, que ha estat una solució per moltes empreses per al teletreball.

Finlament, els representants de Sant Cugat Empresarial han pogut conèixer de primera mà com funciona un operador de telecomunicacions, la gestió d’una centraleta, la seva línia mòbil, com és el procés d’instal·lar una fibra o com funciona el servei tècnic d’Ensertia per oferir un bon servei.

El projecte de ser un operador va néixer l’any 2016, quan van detectar que hi havia una mancança d’un servei de qualitat al territori, i en especial en les PIMES. Un dels valors afegits de l’operador és la qualitat tècnica i el servei, per això han fugit de contractes de permanència i ofertes low cost per a desmarcar-se totalment de la competència. Durant la trobada, la companyia ha aprofitat per donar a conèixer com veuen el futur del sector, i per explicar quines són les seves novetats i tendències, com les centraletes de veu IP gestionades des d’un ordenador, que ha estat una solució per moltes empreses per al teletreball. Durant la reunió, els representants de Sant Cugat Empresarial han pogut conèixer com funciona un operador de telecomunicacions, la gestió d’una centraleta, la seva línia mòbil, com és el procés d’instal·lar una fibra o com funciona el servei tècnic d’Ensertia per oferir un bon servei.