VisitaRICOH1El dimecres 21 d’octubre ha tingut lloc la visita dels membres de Sant Cugat Empresarial a les instal·lacions de l’empresa RICOH, una companyia tecnològica global associada a Sant Cugat Empresarial des de 2005 i especialitzada en equipament digital per a oficines, solucions d’impressió de productes, sistemes per a la gestió de documents i serveis de TI. Amb seu a Tòquio , el Grup RICOH opera en prop de 200 països i regions.

Els visitants han estat acompanyats durant tota la jornada per Ramón Martín, Director General de RICOH España, i Xavier Fernández, Director de Màrqueting i Canals Indirectes. Entre ambdós han detallat la trajectòria que ha tingut RICOH des dels seus inicis com a referent dins del món de la impressió fins a l’actualitat, en un entorn totalment multifuncional: “Ha estat una construcció de valor durant tot aquest temps”, ha afegit Martín.

“El factor Sant Cugat-Barcelona ha proporcionat a RICOH un factor d’atracció a nivell internacional”, ha referit Fernández fent referència a les múltiples nacionalitats de les persones que treballen a les instal·lacions i que permet tenir una gran capil·laritat arreu del territori, podent atendre en moltes llengües als seus usuaris.

Durant la visita guiada, s’han detallat les diferents vessants que conformen que RICOH sigui un actor compromès amb la comunitat que l’envolta. L’empresa desenvolupa accions de responsabilitat social corporativa, en les que implica als seus veïns, amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament de la comunitat i els seus integrants.

RICOH també produeix càmeres digitals premiades en tot el món i productes industrials especialitzats. És coneguda per la qualitat de la seva tecnologia, l’excepcional nivell del seu servei al client i les seves iniciatives en matèria de sostenibilitat. Alguns d’aquests productes es mostraren al showroom de l’empresa, a on es realitzaren demostracions dels darrers avanços en projecció i impressió d’imatges pel gran públic.

 

VisitaRICOH2