Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Sant Cugat.

La mateixa ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia d’Economia, Coneixement i Organització, Carles Brugarolas, que ha compartit amb els membres de la Junta Directiva la situació econòmica de l’Ajuntament de Sant Cugat, que tancarà l’any 2023 amb dèficit, i els ha informat sobre els ajustos projectats de cara al pressupost per a l’any 2024, amb especial atenció a les implicacions per al teixit empresarial de la ciutat.

Sant Cugat Empresarial rep la visita del tinent d’alcaldia, Carles Brugarolas

Tribuna Sant Cugat Empresarial

En el transcurs de la Junta Directiva també s’ha realitzat una valoració molt positiva de la darrera edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, celebrada el passat dijous a l’Auditori del Banc Sabadell, que va posar sobre la taula els principals reptes digitals en el futur de la banca. L’acte va comptar amb les ponències de la directora de la Barcelona School of Economics i presidenta de Sabadell Digital, Teresa García-Milà; de l’especialista en desenvolupament de negoci i cultura digital, assessor d’empreses, Genís Roca; i del professor d’IESE Business School, president no executiu de VidaCaixa, Jordi Gual. Els assistents al fòrum empresarial varen destacar la qualitat de les ponències i la temàtica del debat, com s’ha reflectit en els resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada per l’associació, els resultats dels quals s’han presentat durant la sessió d’aquest matí.

Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa 2023 – 2027

Un altre punt d’interès de la Junta Directiva ha estat la constitució formal del nou Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa, que va tenir lloc el passat 2 de novembre, i que va  revalidar Ramon Talamàs com a nou president.

Joan Franquesa, expresident i membre de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, serà el delegat de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, que representa el 60% del PIB de la demarcació.

La Junta Directiva també s’ha felicitat pel fet que per primera vegada el ple de la Cambra  comptarà amb quatre vocals santcugatencs, com són els socis Santiago Sabatés (Eurofragance), Olga Velasco (Marcove Industrial) i Robert Navarro (Sabadell Art); així com Joan Torras (GTF ITConsulting).

Aquest èxit garanteix la representació de diferents membres de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial a les Cambres de Barcelona, Sabadell i de Terrassa.