Aquest dijous una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president en funcions Joan Franquesa, han visitat les instal·lacions de la clínica IM Clinic Dr. Ivan Mañero, en una nova jornada de portes obertes sota el títol ‘Com mostrar al món la nostra vitalitat i el nostre potencial’.

La Jornada de Portes Obertes, una de les moltes activitats que l’entitat organitza pels socis, ha començat amb la visita a la clínica i serveis, i posteriorment el Gerent de l’IM Clinic Dr. Ivan Mañero, Ricard Casimiro ha donat la benvinguda a tots els assistents.

Tot seguit s’ha celebrat un workshop, amb una xerrada a càrrec de la Dra. Fasano, sota el títol ‘Com mostrar al món tot el nostre potencial i vitalitat’.

A continuació, ha tingut lloc una xerrada a càrrec de la RSC IM CLINIC i Fundació, sota el títol ‘L’empoderament de la dona del S. XXI a l’Àfrica’.

L’esdeveniment ha finalitzat amb un dinar tipus còctel, a càrrec de l’IM Restaurant.

Les Jornades de Portes Obertes organitzades per Sant Cugat Empresarial són activitats exclusives de networking per a que els associats puguin visitar les instal·lacions d’altres membres de l’Associació i conèixer de prop el seu funcionament.

Jornada de Portes Obertes Ivan Mañero

Jornada de Portes Obertes Ivan Mañero

Jornada de Portes Obertes Ivan Mañero