L’esdeveniment, organitzat pel TOT Sant Cugat, s’ha celebrat a la sala Clavé de La Unió Santcugatenca.

Aquest divendres una comitiva de Sant Cugat Empresarial encapçalada pel President Jaume Vives; la Gerent Sílvia Trabalón; i la Directora de Relacions Institucionals i Comunicació, Haidé Ibars, ha assistit a la jornada ‘Sant Cugat 2030’, on s’ha debatut com serà la ciutat d’aquí vuit anys.

Sota el títol, Sant Cugat 2030Construint la ciutat del futur. Un nou model de ciutat, la sessió ha volgut donar resposta als diversos reptes en matèria de creixement demogràfic, sostenibilitat i atractiu econòmic.

Tres diàlegs per entendre la ciutat del futur

La sessió ha comptat amb la introducció del geògraf i especialitzat en estudis urbans i ordenació del territori Oriol Nel·lo que ha presentart les rellevants dades de l’evolució de la ciutat en els darrers vint anys.

Posteriormemt, ha arribat el torn del debat, que s’ha dividit amb tres ponències (Ciutat per viure, Ciutat sostenible i Ciutat pol econòmic) protagonitzades per destacats experts en el tema.

El president Jaume Vives ha participat com a ponent en el debat Ciutat pol econòmic, que ha comptat també amb les ponències de Sun Rius, secretària de Sant Cugat Comerç; Sílvia Manzana, emprenedora i, Jordi Bacaria, economista i consultor en desenvolupament local. El diàleg ha girat entorn de com s’ha d’adaptar la ciutat per continuar sent un pols d’atracció de grans empreses, i quins reptes té la ciutat en el teixit del comerç i de la petita i mitjana empresa.

Jornada 2030 Sant Cugat