El passat divendres 4 d’octubre, una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president Joan Franquesa,  van visitar les instal·lacions del Port de Barcelona.

Jornada de Portes Obertes Port de Barcelona

Aquesta Jornada de Portes Obertes, una de les moltes activitats que l’associació organitza pel socis, va començar amb la benvinguda i ponència a càrrec de la Presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, on va explica el paper que el Port juga com a facilitador de la internacionalització i el creixement del país. Així mateix, Conesa va presentar els reptes que el l’entitat portuària s’ha marcat pels pròxims anys: la transformació tecnològica i la innovació; i la sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

Signatura d’una carta d’intencions

Durant la visita, Sant Cugat Empresarial i el Port de Barcelona, van signar una carta d’intencions per impulsar una major cooperació entre el Port de Barcelona i el teixit empresarial de Sant Cugat i el seu entorn.

Carta intencions SCE - Port de Barcelona

Visita Maritima

La jornada va continuar amb una visita marítima a la instal·lació portuària. Posteriorment, la comitiva va visitar la Terminal Hutchison Ports Best. L’acte va finalitzar amb un còctel entre tots els presents.

Terminal Hutchison Ports Best