SCEManero1El dimecres 11 de novembre ha tingut lloc la reunió del President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el fundador de l’IM CLINIC, el Dr. Iván Mañero, a les instal·lacions que la clínica posseeix a Sant Cugat i on han signat un acord de col·laboració per a la realització conjunta d’activitats i promocions pels associats.

Sota el lema “Health People, Business People”, IM CLINIC ha creat IM CLUB COPORATE BUSINESS, el club de les empreses d’ IM CLINIC que ofereix avantatges exclusives als treballadors basat en tres pilars fonamentals que són: la nutrició, l’exercici físic i la salut preventiva, amb la finalitat d’ajudar a les empreses a sensibilitzar als seus treballadors sobre la importància d’uns bons hàbits de salut.

D’aquesta manera, els socis de Sant Cugat Empresarial podran gaudir de preus especials a un dels centres més innovadors del país dedicat a la cirurgia plàstica, estètica i reconstructora, a més de tractaments nous i personalitzats que s’adapten a cada pacient.

Per part de l’Associació es tractarà de poder facilitar l’activitat a les diverses àrees en las que IM Clínic desenvolupa les seves activitats així com actuar d’interlocutor seu i defensor davant de l’Administració i altres estaments públics i privats.

SCEManero1

SCEManero2