Aquest dijous una comitiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president Jaume Vives; i la responsable de relacions públiques, Haidé Ibars, han assistit a la X Nit de Cerdanyola Empresarial, que s’ha celebrat a l’Hotel de la UAB.

Més de dues-centes persones han assistit a l’acte de lliurament de Reconeixements Empresarials que cada any atorga l’entitat en diferents categories a empreses i negocis del municipi. La trobada empresarial va comptar amb l’assistència de diferents socis de Sant Cugat Empresarial, gràcies al conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Nit Cerdanyola Empresarial

Les empreses reconegudes aquest any han estat les següents:

  • Innovació: Nanoligent, una spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Hospital de Sant Pau, que es dedica al desenvolupament d’un nou fàrmac contra el càncer basat en biotecnologia d’última generació.
  • Start-Up: Planet BioTech, la primera Empresa de Base Tecnològica (EBT) creada en el Centre d’Investigació en Agrigenòmica (CRAG) al Campus de la UAB. Treballa en el desenvolupament de productes que donaran solució al problema més greu de l’agricultura: la sequera.
  • RSC: Voronet, empresa especialitzada en solucions integrals de cintes adhesives, escumes tècniques i troquelats per a la indústria. El reconeixement ve del fet que dedica esforços a construir un entorn laboral que fomenta la creativitat, la innovació i la responsabilitat social.
  • Projecció de la Ciutat: Parc de l’Alba, el projecte que ha de donar resposta a les necessitats d’habitatge i de generació de riquesa, coneixement i benestar del nostre territori i més enllà de les fronteres municipals.
  • Trajectòria personal – Directiu/va: Andreu Puigfel Bach, administrador del Grup Puigfel, des dels anys 70 i que als 85 anys encara “és el primer d’arribar i l’últim a marxar”.
  • Trajectòria Empresarial: Metalográfica, fundada el 1949, es dedica als tractaments tèrmics en buit i té nau a Cerdanyola des de 1992.
  • Comerç. El guardó a ser per a Bolsos Gasol, que enguany compleix 50 anys d’activitat a les Galeries Unicentro.
  • Hostaleria. Restaurant Capicua. Restaurant km0-SlowFood, certificació que tenen des de el 2013, ja fa 10 anys.
  • Beca Rotary. Laura Márquez Prieto, pel projecte Academia Merceditas, una acadèmia online per a persones amb diversitat funcional per ajudar-los a guanyar a ser més autònomes en el dia a dia.

Nit Cerdanyola Empresarial