Aquest dimecres a la tarda el president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i la directora gerent, Silvia Trabalón; han participat a la sessió de treball amb empresaris que ha organitzat CECOT, amb el ministre de Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Fèlix Bolaños, a la seu de la patronal vallesana.

A la trobada els empresaris han pogut traslladar-li algun dels temes que preocupen a les pimes i a la indústria catalana, entre ells la internacionalització; la política fiscal; les cotitzacions dels autònoms; el preu de l’energia, com a fre de la transició energètica; les infraestructures; o la reivindicació d’un codi de treball que reguli els llocs de treball.

La sessió de treball també ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Salvador Illa; del president de la patronal CECOT, Xavier Panés; la seva vicepresidenta, Núria Bertriu; i el seu secretari general, Oriol Alba.

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada empresarial organitzada per CECOT amb el ministre de Presidència, Félix Bolaños