Les principals associacions d’empresaris i comerciants de Sant Cugat del Vallès reclamen a l’Ajuntament, de forma urgent, la posada en marxa d’una “Comissió d’Emergència Econòmica Local” amb els agents econòmics implicats a la ciutat.

Aquesta “Comissió d’Emergència Econòmica Local”, encapçalada per Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial, l’Ajuntament  i qualsevol  agent implicat al municipi, ha de fer el seguiment de les mesures ja preses per pal·liar els efectes que està propiciant la pandèmica del coronavirus, avaluar la seva implementació i, en cas necessari, proposar-ne de noves per minimitzar l’impacte de la crisis a la ciutat.

En moment difícils, com els actuals, cal reforçar les aliances i treball conjuntament per poder pal·liar el màxim possible i amb anticipació, les conseqüències econòmiques que ja estan patint els ciutadans i el teixit productiu de la ciutat.

Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç proposen aquesta ‘Comissió d’Emergència Econòmica Local’ amb l’objectiu principal de vetllar per la salut i l’economia dels santcugatencs i santcugatenques. Ambdues entitats insten a l’Ajuntament ha liderar la societat i promoure la voluntat de les entitats empresarials, de comerciants, Cambra, treballadors, propietaris d’habitatges i de locals comercials, i en definitiva, de tots els col·lectius afectats per la pandèmia.

Si l’Ajuntament té voluntat per construir la comissió i treballar una nova estratègia de futur per la ciutat, trobarà les principals associacions d’empresaris i comerciants al seu costat.