Durant la jornada d’aquest divendres, Sant Cugat Empresarial ha organitzat un nou Business Workshop, sota el títol ‘Ciberseguretat a les empreses’. L’acte s’ha celebrat a l’Edifici Eureka del Campus de la UAB.

L’esdeveniment ha comptat amb les ponències del Cap de la Unitat Central de delictes Informàtics, el Sotsinspector Ricard Doña; el Delegat IT de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Sr. Jordi Hernàndez; i el Director Tècnic de l’empresa associada iDibuild, el Sr. Àlex Person. L’acte ha estat moderat per la Sòcia Directora de Globalmed i Vicepresidenta de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet.

Sant Cugat Empresarial organitza un Workshop sobre Ciberseguretat

El Workshop ha tractat sobre els tipus d’amenaces més comunes, la detecció, la protecció i un pla mínim de contingència en seguretat informàtica. Els ponents han exposat els diferents tipus d’atacs informàtics i estafes per les xarxes, els objectius del ciberatacs, que fer per protegir-se d’aquest tipus d’atacs, i han assenyalat els diferents plans de contingència recomanats per a minimitzar l’impacte d’aquests ciberatacs sobre les empreses.

L’acte ha finalitzat amb un esmorzar relacional entre tots els assistents.

Sant Cugat Empresarial organitza un Workshop sobre Ciberseguretat