Amat Immobiliaris i el Club Junior han arribat a un acord de patrocini per la Secció d’Hockey per un any. Amat Immobiliaris serà el partner oficial en el viatge europeu de l’equip femení a Dublín, en la disputa de la Copa d’Europa de Clubs del pròxims 17, 18, 19 i 20 de Maig.

El Junior DHF va aconseguir la classificació per la Copa d’Europa la temporada passada després del sots campionat de Lliga i de la Copa de la Reina. Enguany, després d’una bona notable temporada on ha aconseguit el sots campionat en la Copa de la Reina i la classificació pel Play Off, el Junior viatja a Dublin per enfrontar-se alguns dels equips més potents del continent.

Amat Immobiliaris és una empresa familiar, amb els mateixos valors del Junior. Fundada al 1948 per Joan Amat, avui és una empresa amb una oferta de serveis immobiliaris integral.

“Hem crescut i seguim sent un equip coherent, incorporant ja a la tercera generació”. 

Amat busca diferenciar-se a través de l’assessorament i la gestió de bens patrimonials dins un marc d’absoluta professionalitat i honestedat. Amat utilitza la innovació i la tecnologia per donar el millor servei possible fent-lo compatible amb un alt grau de personalització.