Aquest dimarts a la tarda la vicepresidenta i gerent en funcions de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet, ha participat en un debat temàtic organitzat pel TOT Sant Cugat. El debat, celebrat a la sala El Siglo del Mercantic, ha comptat amb representants polítics i amb experts en empresa i comerç de la ciutat.

L’acte ha començat amb una exposició d’experts vinculats al món del comerç i de l’empresa. Concepció Curet ha plantejat als representants polítics quin projecte plantegen per facilitar la retenció i atracció del teixit empresarial. ‘La nostra experiència demostra que hi ha un gran gap cultural entre administració pública i el món empresarial, que ens impedeix avançar. Ens trobem amb traves, dificultats i limitacions tant en la vessant més humana, de relació i interlocució, com des de la vessant tècnica, que és absolutament incomprensible i inaccessible. Deixem de ser el vosaltres i el nosaltres, treballem com a socis i sigueu facilitadors. Potenciem Sant Cugat com a pol d’atracció i retenció de talent, i com a referent econòmic i empresarial’.

La vicepresidenta Concepció Curet participa en el debat sobre ‘Empresa i comerç’ organitzat pel TOT Sant Cugat

Aquesta taula d’experts també ha comptat amb la presència de la gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos; del president de Foment del Treball-Comerç, Roger Gaspa; del president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol; i de l’economista i consultor, Jordi Bacaira.

El debat temàtic també ha comptat amb la participació de representants dels partits polítics amb representació als últims dos mandats. Oriol Cisteró (ERC), Albert Salarich (Junts), Àlex Santigosa (PDeCAT), Elena Vila (PSC), Aldo Ciprian (Cs), Oriol Sánchez (CUP), Ramon Gutiérrez (En Comú Podem) i Álvaro Benejam (PP).

debat empresa comerç