El fòrum empresarial comptarà amb les ponències de Roche, Grifols, Boehringer Ingelheim, Ferrer i Palex, companyies referents associades a Sant Cugat Empresarial.

El sector farmacèutic serà el gran protagonista de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 13 de maig a les 12h a l’Auditori d’Esade Creapolis, en format híbrid, sota el títol ‘La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia’.

L’esdeveniment permetrà escoltar i generar un diàleg amb els CEO de companyies referents dels sector de la salut, amb seu a Sant Cugat, que han estat al capdavant de la gestió de la crisi sanitària mundial. L’esdeveniment comptarà amb les ponències del Vicepresident d’Innovació de Grifols, Jose Terencio; del Director General de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger; del President i Conseller Delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; del CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell; i del Chief Executive Officer de Ferrer, Mario Rovirosa.

Davant del context actual, l’acte d’enguany es desenvoluparà en un format híbrid per a garantir la seguretat i poder aplicar les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb un reduït aforament presencial, i es podrà seguir online via streaming, registrant-se prèviament a través del següent enllaç.

Més sobre el Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els Tribuna Sant Cugat Empresarial són un fòrum de coneixement a través del qual es debaten temes empresarials i econòmics, en sentit ampli, dues vegades a l’any. En les darreres edicions s’han abordat temes de gran interès com l’economia i biotech, la indústria i la logística 4.0, esport i economia global, el talent a les empreses, o les perspectives del sector immobiliari a Catalunya.