Aquest dijous a la tarda, el president de la Generalitat de Catalunya ha rebut a una representació de l’Associació Sant Cugat Empresarial encapçalada pel seu president Joan Franquesa, al Palau de la Generalitat. A la trobada, de caràcter institucional, també hi ha estat present la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

El president de Sant Cugat Empresarial Joan Franquesa, ha traslladat al Molt Honorable President Quim Torra, una proposta de país, que passi per Sant Cugat del Vallès. “Hem d’aprofitar el potencial que tenim a Catalunya en tot el que fa referència a l’àmbit de la innovació, per intentar aconseguir un Tribuna Internacional d’Innovació, que sigui una referència al món. Tenim molts ‘Mobiles’ al país, que no els hi estem traient profit. I tindria molt sentit que el món es reunís una vegada a l’any a Sant Cugat, com fan a Davos, per parlar d’innovació” ha assenyalat el president de la patronal santcugatenca.

El president de la Generalitat Quim Torra, ha mostrat la seva disposició a ajudar a l’economia productiva i a les empreses de Sant Cugat, en la seva projecció internacional.