Sant Cugat Empresarial va participar aquest dimecres a la presentació del Think Tank dedicat a la tecnologia BlockChain en les seves aplicacions innovadores per al sector de la construcció.

La sessió duta a terme al claustre del monestir de Sant Cugat, amb l’assistència de 50 professionals i empreses del sector, respon a l’objectiu de fomentar la innovació i el desenvolupament empresarial, creant alhora espais de generació de sinergies i establiment d’aliances entre el teixit productiu del territori.

Aquest esforç col·laboratiu és organitzat per BLOOCK, una empresa associada que ofereix un sòlid framework de comunicació segura. Amb un enfocament centrat en la integritat i l’autenticitat, BLOOCK proporciona solucions innovadores com a comunicació certificada, verificació de dades i serveis, signatura digital certificada, i molt més.

L’acte de presentació guiat per Lluís Llibre Codina, va estar coorganitzat per BLOOCK, Sant Cugat Empresarial i l’ Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

El regidor d’Empresa, Innovació i Internacionalització i d’Energia, Albert Salarich, va donar la benvinguda al Think Tank. La trobada va comptar amb la mparticipació d’experts en aquest àmbit de la tecnologia com Ignasi Pérez Arnal, director del màster BIM de l’ IED Barcelona, co-fundador de la BIM Academy Spain i director del congrés REBUILD; Silvia Aran, directora tècnica de vendes de Poligon ID solució d’identitat digital de Polygon Labs; així com la vicepresidenta i gerent de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet.

Sant Cugat Empresarial assisteix a la presentació del Think Tank de construcció

Sant Cugat Empresarial assisteix a la presentació del Think Tank de construcció