Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària i de forma telemàtica, la primera Junta Directiva de l’any de Sant Cugat Empresarial.

Durant la mateixa s’ha presentat la comissió que està liderant Sant Cugat Empresarial, per identificar i entendre les necessitats formatives de les empreses. Aquest projecte forma part d’un dels grans objectius d’aquest mandat, que és poder establir lligams entre l’escola, la universitat i l’empresa, amb l’objectiu que el món educatiu tingui una idea clara de quina és la necessitat laboral que hi ha en el món laboral. L’estudi s’està portant a terme amb empreses i amb institucions educatives com la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fons Next Generation, dinamitzador de l’economia

La Junta Directiva també ha mostrat el seu optimisme envers les perspectives econòmiques d’aquest 2022, i ha assenyalat que els fons de recuperació europeus Next Generation EU han de ser un impuls decisiu perquè l’economia entri en una dinàmica positiva.

Finalment, la Junta Directiva ha definit les principals activitats que organitzarà Sant Cugat Empresarial durant l’any, que tindran com a principal objectiu seguir involucrant als socis de l’entitat i potenciant la participació de tots ells ens els diferents actes per fomentar el networking empresarial.