Logo Tucan 800x600Tucan Media, de Sant Cugat del Vallès, ha desenvolupat un projecte integral de formació online y vídeo-màrqueting per a la clínica privada Kenzen.

El projecte consisteix en la creació de dos cursos online que la clínica comercialitzarà per Internet: un sobre Kynesio Taping i un altre de gimnàstica hipopressiva. Tots dos cursos, que sumen, aproximadament, 14 hores de vídeo, i són cursos dirigits a professionals del sector i inclouen classes magistrals, entrevistes, gràfics i exemples pràctics.

Amb l’objectiu de promocionar aquests cursos, Tucan Media ha creat també per a Kenzen una sèrie de vídeos breus, d’uns tres minuts de durada mitja, que resumeixen el contingut dels cursos i que es pujaran al lloc web de la clínica en diversos idiomes.

Tucan Media, empresa de serveis i projectes àudiovisuals, està especialitzada en el servei integral de disseny, producció, post-producció, traducció i gestió de vídeos promocionals per a a empreses de qualsevol sector. Les empreses s’estan adonant dels múltiples avantatges que té el vídeo-màrqueting: un vídeo de pocs minuts per anunciar els seus serveis i productes en contrast amb els clàssics catàlegs i tríptics en pdf, diu Xavier Castells, gerent de l’empresa. Aquest fet es fa evident en l’augment exponencial de contingut en format vídeo que es pot trobar avui dia a la xarxa.

Per a l’empresa, els avantatges que proporciona la fórmula del vídeo promocional com a eina efectiva de màrqueting 360º es basa sobretot per la versatilitat, la plasticitat i l’adaptabilitat per a l’empresa que vol dissenyar una campanya de màrqueting online. Alguns dels principals avantatges que destaca Tucan Media són, per una banda, la immediatesa i rapidesa. Fer clic sobre un link per veure un vídeo de tres minuts és molt més temptador per al client potencial que obrir un adjunt en pdf i llegir-se’l, així com la versatilitat i ubiqüitat: podem inclou-re el link al vídeo a la nostra signatura, al nostre perfil de LinkedIn, al Facebook de la nostra empresa, etc., fent que el vídeo arribi a molts més clients existents i potencials que qualsevol material de màrqueting tradicional. Així mateix, destaca l’adaptabilitat de l’eina al perfil i a les necessitats del client així com les característiques del producte o servei: si ens decidim per desenvolupar un vídeo per a cada producte o servei, podem crear un canal de youtube o de vimeo amb els nostres vídeos i seleccionar el link al vídeo que més ens interessi segons l’ocasió o el perfil del client. Finalment, Tucan Media ofereix el servei de subtitulació i doblatge dels vídeos de les empreses interessades en orientar els vídeos a clients internacionals.

Tucan Media està format per un equip professional multidisciplinari amb un ampli bagatge en l’univers audiovisual i coneixement de les noves tecnologies. A més a més del servei integrals de disseny, producció, post-producció i posicionament i traducció de vídeos, l’empresa també ofereix serveis d’streaming, de gravació d’esdeveniments i transmissió en directe.