El president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives; acompanyat de la gerent de l’associació, Silvia Trabalón; i de la directora de relacions intitucionals i comunicació, Haidé Ibars; s’han reunit aquest dimarts amb representants de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, encapçalada per la seva presidenta, Flora Puntós; el director, Josep Ferré; i la responsable de relaciones externes, Cristina Aymerich.

La reunió s’emmarca dins de la nova etapa de trobades institucionals que està realitzant l’associació amb empreses associades, per donar a conèixer les seves inquietuds, observacions i aportacions empresarials a Sant Cugat.

Els temps han canviat, i l’Orquestra s’adapta a les noves circumstàncies. Per primera vegada, la Simfònica Sant Cugat presenta un catàleg de concerts que s’ofereixen a entitats i institucions, des d’Ajuntaments a Teatres, passant per Universitats, Instituts i també empreses. Hi trobareu concerts amb diferents formacions, des d’un quartet de corda, un quintet de vent, orquestres de cambra, més o menys amplies fins a arribar a l’orquestra simfònica completa.

També us adjuntem el Llibret dels Concerts de Temporada 21-22 de la Simfònica,

 

Sant Cugat Empresarial rep la visita de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat