www.santcugatempresarial.cat descarregues dsc11.pdfEn el marc de la sessió Converses d’Innovació promogut per Sant Cugat Empresarial

Més de cent empresaris van participar en la sessió Converses d’Innovació protagonitzada per Albert Serra, director mundial R+D de la divisió d’Impressió en Gran Format de Hewlett-Packard, i Caterina Biscari, directora del Sincrotró ALBA.

En el marc d’aquesta sessió, que va tenir lloc dia 19 de novembre a l’Hotel Sant Cugat, ambdós empresaris van compartir amb els assistents les claus de l’èxit de la seva gestió en matèria d’innovació en el marc d’una tertúlia-col·loqui moderada pel periodista Josep Mª Vallès, director del Diari Sant Cugat.

Converses d’Innovació és una sessió de networking empresarial promogut i organitzat per l’associació Sant Cugat Empresarial. Es tracta d’una iniciativa orientada a promoure les bones pràctiques i experiències empresarials en l’àmbit de la innovació que reunirà directius d’empreses de projecció internacional i amb una rellevant i reconeguda trajectòria professional.

Els ponents

Caterina Biscari és directora del Sincrotró ALBA, que és avui l’única font de llum de sincrotró que existeix a Espanya. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum sincrotró, que permet analitzar l’estructura atòmica de la matèria així com les seves propietats. En funcionament des del maig de 2012, compta amb set línies de llum que poden realitzar experiments en diferents àmbits científics com la física, química, ciències de la vida, ciència de materials, patrimoni cultural, biologia i la nanotecnologia, entre altres. Per la seva part, Albert Serra és director mundial R+D de la divisió d’Impressió en Gran Format de Hewlett-Packard. El centre d’R+D d’HP a Sant Cugat és un referent dins de la multinacional. Gràcies a la innovació, aquest centre ha adquirit una gran capacitat de transformació i actualment ocupa més de 2.000 persones, acull onze negocis de la companyia i assumeix responsabilitats tant europees com mundials.

Patrocinadors

Converses d’Innovació ha comptat amb el suport d’un total de tretze empreses i institucions. Ha estat patrocinat per Banc Sabadell, Acceso i Excel Taxi Sant Cugat, i ha comptat amb la col.laboració de Larc-IT, La Llucana, Sclat, Vins Noé, Hotel Sant Cugat, Market Development, Alice Cake Shop, Estrella Galicia, Viaempresa i TotMedia

Aquesta sessió va ser retransmesa en temps real per la xarxa via online a través de la tecnologia de difusió contínua per Internet live streaming.

Podeu veure la sessió completa:

{youtube | AaHISBkc5oU}

VIAEMPRESA

TOT SANT CUGAT

DIARI SANT CUGAT

FOTOS – propietat: @localpress