JuntaDirectiva SCEmpresarial PereSoler JaumeVivesEl dimecres 10 de maig va tenir lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on es va comptar amb la visita del Tinent d’alcalde d’ocupació i polítiques comarcals de l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler i es va presentar la incorporació d’un nou membre de la Junta, el Director General de Roche a España, Jaime Vives.

La totalitat dels membres de la Junta Directiva varen aprovar la incorporació de Vives a l’equip, que el President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, va valorar molt positivament, considerant al Director de Roche com una persona que sempre s’ha implicat amb la comunitat més enllà dels càrrecs que ha tingut, el que significa “un honor per l’Associació”.

D’altra banda, amb la visita del tinent d’alcalde es varen tractar temes d’influència per part de l’Ajuntament, com és la voluntat de “reforçar tot allò que sigui comarca i construir una estructura per a fer territori”, va explicar. També va ressaltar l’interès i la necessitat d’intentar lligar les demandes de la ciutadania en matèria d’ocupació amb l’empresariat, i que el tinent d’alcalde va resumir amb la voluntat que “les persones de Sant Cugat puguin trobar feina a la mateixa ciutat i amb les seves empreses”.

En aquesta línia es va aprofitar l’ocassió per a fer un repàs de les dades positives obtingudes a les darreres estadístiques de l’atur a Sant Cugat, i que el situen al 6,8%, després de baixar un 4,1%: “Estem molt contents amb la feina feina, ja que feia anys que no es veien aquestes xifres”, va assenyalar Soler.

Per la seva part, els representants de l’Associació varen traslladar al Tinent d’Alcalde els diversos suggeriments plantejats en relació a les diferents iniciatives que poden tenir repercussions al sector empresarial d’entre les que destaquen la petició de recuperar l’Observatori Econòmic, un element que Franquesa va considerar “molt important dins de la realitat econòmica del municipi”. D’aquesta manera, des de l’Associació es defensa la comunicació de dades econòmiques que es poden explicar i que són interessants per a conèixer la realitat del territori.

Premi de prestigui per a un associat

Un altre tema rellevant a la Junta ha estat el el recent guardó a nivell mundial obtingut per la fàbrica Lubrizol, el ‘CEo’s Sustainable HSE Excellence Award’, que reconeix les millors químiques que el grup americà té arreu del món i que ha rebut la santcugatenca dedicada a la producció de polímers, per la seva excel·lència en seguretat i medi ambient.