L’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat van presentar dijous al consistori vallesà la nova edició de Tribuna Sant Cugat Empresarial, un dels grans esdeveniments de la ciutat per a potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent.

Aquesta nova edició, que tindrà lloc el dijous  6 de juliol de 13 a 16 h al Teatre-Auditori Sant Cugat, comptarà amb les ponències del CEO de Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls; i del CEO d’EPSON a França, Espanya i Portugal, Ernest Quingles. El periodista i subdirector de ‘El Món’ a Rac1, Jofre Llombart, serà l’encarregat de dirigir aquest esdeveniment que es projecta com un dels espais de referència empresarial i networking destacat en l’àmbit català.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert de l’Ajuntament de Sant Cugat, Joana Barbany; i del president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa.

Franquesa va admetre que “impulsem i projectem el Tribuna Sant Cugat com un dels espais de referència empresarial i networking destacat en l’àmbit català”, va explicar amb l’objectiu d’esdevenir un referent a escala internacional, agraint a l’Ajuntament de Sant Cugat la voluntat d’impulsar el projecte fa 15 anys.

El president de Sant Cugat Empresarial, també va parlar d’una de les grans novetats d’aquesta edició: “En aquesta nova fase del Tribuna hem optat per un duet amb dos grans convidats, com són l’Aleix Valls i l’Ernest Quingles, dos persones que sempre han apostat per Sant Cugat”. Novetats que estan rebent molt bona acollida, gràcies a la gran resposta de la gent en els primers dies d’inscripcions.

Per la seva part, la tinent d’alcalde, Joana Barbany, va valorar  molt positivament la nova edició del Tribuna, per “promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació, així com a catalitzador de projectes que impulsin el desenvolupament econòmic”.