Davant la situació d’emergència sanitària que viu el país, i amb el compromís de garantir al màxim la salut de les persones, la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial ha decidit aquest dimecres en sessió ordinària, ajornar l’Assemblea General Anual de Sant Cugat Empresarial que s’havia de celebrar el proper dijous 19 de març al QGAT Restaurant, Events & Hotel, com a mesura de prevenció davant del brot de coronavirus COVID-19. L’Associació treballa des d’aquest mateix moment en la recerca d’una nova data en la qual celebrar l’assemblea amb total normalitat.

L’entitat lamenta els inconvenients que aquesta decisió pugui causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries en relació al coronavirus.

En aquest sentit, Sant Cugat Empresarial manté el seguiment diari de l’evolució del brot de COVID-19, per tal de mantenir informades a totes les empreses sobre aquest episodi d’afectació de salut pública, i es manté atenta a les mesures que, eventualment, es recomani prendre en un escenari canviant.

Sant Cugat Empresarial vol transmetre un missatge de tranquil·litat a les empreses i a la ciutadania, mentre reitera la seva confiança en el sistema sanitari del país. L’associació recomana seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i consultar els enllaços oficials que ofereixen informació actualitzada diàriament.

Recomanacions per a les empreses davant del coronavirus