Aquest dijous el president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, ha participat en la jornada “La gestió de dades en salut: reptes i oportunitats” celebrada al SC Trade Center, que ha debatut sobre les noves polítiques europees orientades a afavorir l’economia de la dada i especialment en l’explotació de la dada com ús secundari i sobirania de la dada i per conèixer com ens estem preparant per a donar resposta a una forma de realitzar investigació clínica, de gestionar els pacients crònics i molts altres reptes del sector.

L’acte organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, s’ha iniciat amb la benvinguda de l’alcaldessa Mireia Ingla, i del president, Jaume Vives.

Vives en la seva intervenció ha destacat la necessitat de fomentar la col·laboració publica privada en l’àmbit de la gestió de les dades per ajudar a les companyies que desenvolupen productes per als pacients a fer-ho d’acord amb la llei europea.

Jaume Vives participa en la jornada “La gestió de dades en salut: reptes i oportunitats”

Després dels parlaments, la jornada ha continuat amb la visió de l’administració pública de la gestió de les dades sanitàries, a través d’una conversa que han mantingut el director de la Fundació TicSalutGlobal, Joan Guanyabens, i el responsable de data science i analítica de l’Agencia de Ciberseguretat de Catalunya, Santi Romeu.

Posteriorment l’acte ha continuat amb la visió de l’empresa privada, amb una conversa que han mantingut el consultor en salut digital de l’empresa Evidenze, Pedro Lisbona, i el director d’investigació i desenvolupament de productes i mercats de l’empresa Bloock, Edgar Jordà.

La jornada ha finalitzat amb la taula rodona Com avançar-nos al futur?, que ha comptat amb la presència del director Operacions & IT de l’associada Palex, Oscar Maldonado; del director corporatiu Operacions Excellence de l’empresa associada Ferrer, Sergio Cortés;  del Head of Data Science de l’associada Boehringer Ingelheim, Carlos Marín; i del director executiu de d’AB BIOTICS, Miquel Bonachera. La taula rodona ha estat moderada per Joan Escudero, de l’empresa Evidenze.

jornada “La gestió de dades en salut: reptes i oportunitats”