El president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i els membres de la Junta Directiva han celebrat aquest matí a les instal·lacions d’Esade Creapolis, la primera reunió del mandat, on han pres possessió dels seus càrrecs.

Durant la mateixa, el nou president ha exposat les principals línies estratègiques dels propers tres anys, que passen entre d’altres, per establir vincles de futur entre l’escola, la universitat i l’empresa, a fi de definir conjuntament les necessitats empresarials respecte la formació i el perfil dels talents del futurs. Un altre dels objectius que es marca la nova Junta Directiva de cara als propers mesos, es sectoritzar l’associació, agrupant les empreses associades en diferents camps.

Durant la reunió també s’han perfilat els darrers detalls de la sessió informativa dedicada als fons europeus del pla Next Generation EU, dedicats a projectes empresarials amb un alt potencial transformador, que Sant Cugat Empresarial organitzarà durant la primera quinzena del mes de setembre.

D’altra banda, l’associació està ultimant els darrers preparatius de la propera edició de Converses, que tindrà lloc el proper 7 d’octubre en modalitat presencial, sempre que les circumstàncies siguin favorables. En aquest sentit, l’aposta de Sant Cugat Empresarial és tornar a reprendre els esdeveniments de networking amb la màxima normalitat possible durant el darrer trimestre de l’any.