Aquesta emocionant associació neix d’una col·laboració professional d’envergadura, treballant junts en un gran projecte a LATAM. L’excel·lent sintonia que van compartir els va portar a voler consolidar la relació més a prop de casa, formalitzant una aliança que permetés a les dues empreses estendre l’abast de la seva activitat nomenant a Qualita com a Partner exclusiu de Q Software en el territori espanyol.

Per a Qualita suposa un pas més en el desenvolupament d’una visió més profunda i àgil de la consultoria, estenent i completant la seva oferta amb un portafolis de serveis capaç d’enfocar la relació amb el client des d’una perspectiva àmplia, que considera l’operativitat en el seu conjunt i atén les interconnexions complexes que presenta tot negoci.

La qualitat del servei al client és un senyal d’identitat i gairebé una obsessió per a Qualita, com ho és també per Q Software, de manera que la possibilitat d’enriquir encara més aquesta relació de confiança amb els seus clients era una oportunitat que no podien deixar passar.

Des de Qualita és un gran honor poder resoldre les necessitats de control intern i assessorament d’IT cada vegada més exigents de la mà d’autèntics experts com Q Software.

Sobre Q Software

Com a proveïdor independent de software i Oracle Gold Partner, la britànica Q Software ofereix solucions de seguretat i compliment per als usuaris de JD Edwards EnterpriseOne, JD Edwards World, i Oracle e-Business Suite des de 1996.

Basats en un ampli coneixement de les necessitats d’usuaris en diverses indústries i sectors, els productes i serveis desenvolupats per Q Software són eines summament eficaces creades per protegir els clients contra el frau mentre redueixen significativament els costos, esforços i complexitat tradicionalment associades a gestionar els riscos de seguretat i demostrar el compliment de normes i llicències de producte.

Amb més de 280 clients en 58 països, Q Software disposa d’oficines a Estats Units, Regne Unit i Austràlia a més d’una xarxa global de socis en vendes i serveis que s’amplia amb Qualita com a Partner exclusiu al territori espanyol.

Sobre Qualita

Qualita és un reconegut Oracle Gold Partner fundat a Barcelona fa més de deu anys. En aquest temps, ha construït una impressionant cartera de clients que es fonamenta en el valor afegit i la cultura enfocada a resultats que l’empresa aporta a totes les seves relacions.

Per sobre de tot, Qualita s’enorgulleix de ser una organització en la qual prevalen les persones, la creació de confiança, la promoció de l’excel·lència i el foment del talent emergent. L’associació amb Q Software significa multiplicar l’abast i la difusió d’aquests valors, optimitzant el servei amb solucions innovadores que resolen els reptes que afronten els nostres clients en un entorn cada vegada més complex i connectat.