Aquest dimarts 17 d’abril, una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial, han visitat la Rambla de la Innovació a ESADECREAPOLIS, per poder conèixer aquest nou ecosistema d’aprenentatge format per cinc laboratoris, just abans de la seva inauguració oficial.

Aquesta Jornada de Portes Obertes, una de les moltes activitats que l’entitat organitza pels socis, ha començat amb la benvinguda del Director General d’ESADECREAPOLIS, Oriol Alcoba, al Creativy Room.

Posteriorment s’ha iniciat la visita guiada a la Rambla de la Innovació, amb la presentació del FUSION POINT, un espai d’intercanvi d’idees i coneixements entre estudiants d’ESADE amb enginyers i dissenyadors per solucionar reptes empresarials i socials.

A continuació, els assistents s’han dirigit al DECISION LAB, un laboratori d’investigació dissenyat per al professorat i els estudiants de postgrau d’ESADE per dur a terme estudis avançats en comportament humà en una gran varietat de camps, com l’analítica, l’economia o les fiances conductuals.

Per finalitzar la visita, els associats s’han traslladat fins el FAB LAB, un centre de fabricació digital i d’intercanvi obert al públic.