Aquest dimecres 24 de gener una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial ha visitat les instal·lacions de Roche Diagnòstics, una de les primeres empreses del món pel que fa a inversió en R+D, i pionera en el llançament de productes que han revolucionat el tractament de diferents malalties, al llarg dels seus 120 anys.

Aquesta Jornada de Portes Obertes, una de les moltes activitats que l’entitat organitza pels socis, ha començat amb la benvinguda del Director General de Roche Diagnòstics, Jaime Vives, i de la Vicepresidenta de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet, que ha agraït la invitació de la companyia, i ha senyalat “que Sant Cugat Empresarial és un lobby, que facilita l’entrada i la relació amb tot el teixit empresarial de la ciutat, i que ens facilita gaudir de jornades com les d’avui, on podem observar com és Roche per dins”.

Per la seva part, Vives en la seva intervenció ha parlat del model de negoci de la companyia, basat en adaptar el tractament als pacients, a través de l’excel·lència com a tret distintiu, que converteix Roche Diagnòstics, en “l’empresa biotecnològica més gran del món”. També ha destacat la importància de la indústria diagnòstica a nivell global. La companyia és líder mundial en diagnòstic in vitro i diagnòstic histològic del càncer, i se situa a l’avantguarda en el control de la diabetis.

Posteriorment, Miguel Ángel Marco, director científic de Roche Diagnòstics, i Pere Rosales, Fundador i CEO de l’empresa INUSUSAL, han explicat com treballen per impulsar i fomentar la cultura innovadora des de l’interior de la companyia.

Finalment, tots els assistents han gaudit de la visita guiada per les instal·lacions que compta amb una plantilla de més de 1.000 treballadors. La comitiva ha pogut conèixer de primera mà, el laboratori, el magatzem logístic, i el taller de reparació i restauració de la multinacional.

Galeria d’imatges de la Jornada de Portes Obertes