guillermoLa Mútua General de Catalunya, constituïda el 1982 i amb seu a Barcelona, és una entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària. Amb una trajectòria de 30 anys, l’entitat s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis.

Actualment, la Mútua presta els seus serveis a 84.379 mutualistes, dels quals un 19,6% pertanyen a la comarca del Vallès.
Mútua General de Catalunya és associada a Sant Cugat Empresarial. Guillermo Padrisa n’és el seu Sotsdirector General.

• Aquest mes de gener MGC inaugura una oficina a Sant Cugat del Vallès. Quin és el propòsit del centre?

L’obertura de la nova oficina, de més de 200 m2, ubicada al centre de Sant Cugat, s’emmarca en el pla d’expansió de l’entitat. L’objectiu és apropar-nos als més de 8.000 socis de la Mútua a Sant Cugat i oferir-los la millor atenció i facilitar-los els tràmits habituals o les gestions que necessitin fer. A més, l’oficina incorpora el nou servei Espai Mútua, un nou concepte de servei orientat a oferir activitats de suport en el dia a dia dels mutualistes i les seves famílies. De fet, Espai Mútua és molt més que un simple espai físic, és un concepte molt ampli de servei, que s’està implantant gradualment a totes les oficines de l’entitat i que engloba múltiples activitats.

Què ofereix l’Espai Mútua?

L’Espai Mútua el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Negocis, tots ells dotats dels seus respectius serveis. Els mutualistes poden de fer ús, sense cap cost per ells, d’una sala de reunions o d’una sala de conferències per organitzar sessions de treball, xerrades, presentacions, dinàmiques de grup o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional a l’Espai Mútua Negocis. Per altra banda, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, oferim tallers específics per als nens a l’Espai Mútua Estudi, que els ajuden a millorar en matemàtiques, en particular, i a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals, en general. Són tallers subvencionats al 100% per la Mútua. Per últim, els pares poden organitzar la festa d’aniversari dels seus fills a l’Espai Mútua Aniversaris.

Segueix llegint