L’agència laOriginal, obre oficina a Madrid

laOriginal, agència especialitzada en arquitectura efímera, ha iniciat aquest 2018, amb l’obertura d’una nova oficina a Madrid, situada al Passeig de la Castellana 179. Aquest nou despatx s’afegeix, a la seu principal de la companyia, situada al centre de Sant Cugat del Vallès.

La firma, que enguany ha celebrat el seu segon aniversari, ofereix un servei integral, des del disseny fins a la seva execució final, de qualsevol projecte d’arquitectura efímera: stands, escenografies, esdeveniments, exposicions, congressos, fires i el Trade Màrqueting, de la mà de dos professionals de llarg recorregut en el sector, com són Helena Fages i Mónika Blasco.

‘L’obertura d’aquesta nova oficina a Madrid, és un pas molt important per l’agència dins de l’estratègia d’expansió, amb l’objectiu d’oferir un millors servei als nostres clients. Aquests exigeixen cada vegada més, solucions de comunicació 360º graus. Un dels segells d’identitat de laOriginal, és oferir als client la tranquil·litat mitjançant la fórmula que assegura l’èxit d’un projecte (E+V+C), experiència, versatilitat i creativitat’, assenyala Helena Fages, cofundadora de l’agència.