Sant-Cugat-Cerdanyola-Empresarial-desenvolupament-territoriEl passat dijous, 7 d’abril, va tenir lloc la reunió entre representants de les associacions Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial amb l’objectiu d’establir els punts estratègics per a treballar conjuntament pel desenvolupament empresarial i econòmic dels dos municipis i el seu entorn.

D’aquesta trobada varen sorgir punts d’acció que es realitzaran amb la màxima immediatesa:
– D’una banda, fer una reunió amb l’Institut Català del Sòl (INCASOL) per exposar la necessitat de treballar per la reordenació i urbanització de l’àrea de Campoamor i Can Fatjó dels Hurons, que limita amb el Centre Direccional i el Parc de l’Alba.
– D’altra, demanar de manera urgent a les administracions locals corresponents una reunió del grup de treball econòmic integrat en el Catalonia Innovation Triangle (CIT), format per les ciutats de Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí.

Aquestes són accions a dins de la sèrie de col·laboracions entre les dues entitats que es duen a terme forma periòdica, per tal de garantir la màxima confiança en el sector empresarial de Sant Cugat i Cerdanyola, i poder afavorir així l’economia de les dues localitats.

 

Sant-Cugat-Cerdanyola-Empresarial-desenvolupament-territori