David Pedrerol, vocal de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial i responsable de l’estudi de la utilització d’aigües regenerades a Sant Cugat per part de l’associació, ha assistit aquest dimarts a la tarda a la sessió ‘L’Aigua i l’emergència climàtica; l’aigua regenerada com a part de la solució’, que ha organitzat la Cambra de Sabadell.

La trobada ha comptat amb la presentació de la presidenta de la Comissió d’Aigua, Energia i Medi Ambient de la Cambra de Comerç de Sabadell, Eulàlia Planes; i les ponències del director d’Aigües de Sabadell i grup CASSA, Xavier Cabanillas, i la tècnica del departament de Regulació de Serveis d’Abastament de l’Agència Catalana de l’Aigua, Anna Arreciado.

Durant la sessió s’han exposat les estratègies i actuacions previstes per la Generalitat en la regeneració de l’aigua i els treballs que es porten a terme a Sabadell, que han convertit la ciutat en un referent en aquest tema des de 2022.

També s’ha explicat el projecte de col·laboració publicoprivat Biotop, impulsat per l’Ajuntament i Aigües de Sabadell, que preveu fer créixer la xarxa internament i externament, així com els seus usos.

David Pedrerol ha exposat la bona feina que està portant a terme Sant Cugat Empresarial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat per informar a les empreses del municipi i recollir les seves demandes per a la utilització de l’aigua regenerada a Sant Cugat.

sessió L'aigua i l'emergència climàtica; l'aigua regenerada com a part de la solució'

D’esquerra a dreta, el director general d’Aigües de Sabadell i Grup CASSA, Xavier Cabanillas; el responsable de l’estudi de la utilització d’aigües regenerades a Sant Cugat per part de Sant Cugat Empresarial, David Pedrerol; la presidenta de la Comissió d’Aigua, Energia i Medi Ambient de la Cambra de Comerç de Sabadell, Eulàlia Planes; i la vicepresidenta de la Comissió d’Indústria, Energia i Innovació a la Cambra de Comerç de Sabadell, Núria Aymerich.