la-caixaSant Cugat Empresarial i Fundació la Caixa han renovat el conveni del programa Incorpora. Mitjançant la signatura del conveni, l’associació s’adhereix a aquest programa per afavorir una major incorporació de les persones amb risc d’exclusió al món laboral i promoure la Responsabilitat Social Empresarial de les empreses que en formen part.

L’experiència de Market Development

En el marc de les accions de responsabilitat social empresarial, l’empresa Market Development ha posat en marxa una iniciativa que vol integrar desafavorits al sempre complex món laboral. En col.laboració amb el Taller Jeroni de Moragas, una de les entitats que col.laboren amb el Programa Incorpora a la província de Barcelona, Market Development integra persones amb discapacitat en el seu equip d’events. Aquesta empresa de relacions públiques i serveis ha materialitzat aquesta iniciativa pionera en el seu àmbit d’actuació en la darrera trobada empresarial Santcugatribuna que va tenir lloc a Sant Cugat el dia 28 de març de 2014.

Market Development col.labora des de fa 10 anys de forma desinteressada amb diverses associacions sense ànim de lucre. Per a Monika Blasco, sòcia-gerent de l’empresa, aquesta iniciativa respon a l’aspiració que sempre ha tingut l’empresa de contribuir al desenvolupament de l’entorn amb accions de responsabilitat social i, pel que fa al desenvolupament professional de les persones que s’incorporen a l’equip en el marc d’aquest programa, l’objectiu és integrar persones amb discapacitat en un projecte professional en connexió amb el nostre equip habitual, de tal manera que nostres hostesses i coordinadores actuen en tot moment com a referent, per contribuir a que l’event es desenvolupi amb l’eficàcia i rigor que ens caracteritza.

Market Development és proveïdor oficial d’hostesses de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals