SCE-Santcugat-empresarial-smart-meeting2L’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat varen presentar el passat dia 12 al Cafè-Auditori de la ciutat el projecte Smart Meeting, un catàleg en format paper i electrònic que té l’objectiu d’impulsar el turisme de reunions i congressos entre el món empresarial. Aquest nou volum es converteix en l’eina que recull la informació essencial de la ciutat i tota la que envolta als sectors econòmic, cultural, hoteler, comercial i d’oci de Sant Cugat.

El catàleg és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el sector privat, entre la que destaca la iniciativa de Sant Cugat Empresarial en la gestació d’aquesta guia.

“Aquest serà un projecte molt important i exitós per a la promoció de Sant Cugat i les seves empreses”, va assenyalar el President de l’Associació, Joan Franquesa, en referència a dades com les registrades el 2014, any en el que 32.000 executius van dormir a Sant Cugat i, durant el primer semestre de l’any passat, unes 22.000 persones van pernoctar a la ciutat per acudir a reunions a les empreses de la ciutat.

En aquest sentit, la Tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, va subratllar que la ciutat necessitava un instrument com aquest per atreure reunions i trobades empresarials.

Des de Sant Cugat Empresarial es distribuirà el catàleg a les empreses que el vulguin i que hagin contactat prèviament amb la institució, i que podrà ser demanat en qualsevol de les edicions, en català, en anglès o en espanyol, en format digital o en paper.

Per part de l’Associació també s’ofereix la possibilitat de que qualsevol empresa pugui sol·licitar un curs formatiu sobre aquest nou projecte, de manera que es formarà a les persones inscrites amb dades sobre la ciutat i el teixit empresarial, per tal de poder mostrar com aprofitar l’experiència a Sant Cugat per part de tots els seus visitants.

Especialment dedicades a les empreses, el catàleg compta amb moltes promocions de serveis i espais de treball pensats per al desenvolupament de la seva activitat, a les que cal sumar els descomptes afegits al formar part de l’Associació Sant Cugat Empresarial.

SCE-Santcugat-empresarial-smart-meeting2