logo-cugat-naturaCugat Natura ha organitzat pel dia 28 d’octubre una conferència sobre els models d’habitatge per a persones sèniors, el seus orígens i desenvolupament, a Europa. Impartida pel Dr. Antoni Salvà, Director de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, la sessió oferirà un recorregut per la història d’aquests models housing, que ha inspirat el projecte d’apartaments Cugat Natura, arreu del vell continent.

El complex Residencial Cugat Natura va obrir les seves portes a Sant Cugat el juny de 2012 per oferir solucions integrals a les necessitats de les persones grans en els àmbits de l’habitatge, el lleure i els serveis assistencials.

Cal remarcar que el complex Cugat Natura ofereix 32 apartaments, inspirats en els models nòrdics d’habitatges per a sèniors. Els apartaments disposen de zones d’us comú de lleure i socialització. També ofereixen serveis substitutius de la llar, serveis assistencials i agenda d’activitats. Al mateix temps, el centre disposa d’una residencia assistida amb 172 places i 25 places de centre de dia. El recinte té un total de 17.000m2 d’instal·lacions. A Cugat Natura fomentem l’envelliment actiu i els hàbits saludables, tenint especial cura de l’alimentació, la seguretat, l’exercici físic i la socialització de tots els nostres usuaris. Treballem aquests aspectes per millorar la qualitat de vida de tots els nostres usuaris, diu l’Helena Aranyó, Directora dels Apartaments.

Més informació