Aquest dijous una delegació de Sant Cugat Empresarial encapçalada pel seu president, Jaume Vives, la gerent de l’entitat, Silvia Trabalón; i el past-president, Joan Franquesa; i de Cerdanyola Empresarial, encapçalada pel president Jaume Maranges; i el vicepresident Lluís Sisquella; han mantingut una reunió institucional amb l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón.

Durant la trobada celebrada al consistori vallesà, ambdues associacions li han expressat la necessitat de col·laborar conjuntament per impulsar el creixement econòmic del territori, d’atreure inversió empresarial de valor, de projectar els actius de Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès a l’exterior, i de col·laborar conjuntament per sumar esforços.

‘El propòsit de Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial és anar més enllà dels límits municipals, per a contribuir a desenvolupar un ecosistema empresarial d’alt nivell d’innovació i tecnologia en l’àmbit comú dels dos municipis’, assenyala Jaume Vives.

Les dues associacions col·laboren activament des fa temps i reunions com les d’aquest dijous formen part de les accions de lobby conjuntes.

Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial es reuneixen amb l’alcalde de Cerdanyola del Vallès