Aquest dijous al vespre s’ha celebrat a les instal·lacions de El Sant Cugat Hotel la jornada corporativa de l’entitat, que ha reunit els directius de les empreses associades, i on s’ha procedit a realitzar el balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior.

Durant la part inicial de l’Assemblea, el tresorer de Sant Cugat Empresarial, Juan Knuth, ha presentat el balanç de l’activitat de l’any 2022, i el pressupost per a l’exercici 2023, que ha estat aprovat per unanimitat.

el tresorer de Sant Cugat Empresarial, Juan Knuth, ha presentat el balanç de l’activitat de l’any 2022

Una afonia no ha permès al president Jaume Vives, prendre la paraula durant l’acte. Ha estat la vicepresidenta Concepció Curet, qui ha desgranat els eixos principals de l’acció anual de l’associació, posant èmfasi en el creixement de la representativitat de l’entitat durant 2022.

MEMÒRIA 2022

En la seva exposició, Curet també ha tingut paraules d’agraïment per Silvia Trabalón, gerent de l’entitat des de 2012, que ha decidit deixar el seu càrrec, i li ha desitjant molta sort en els seus nous projectes.

Concepció Curet Assemblea

El president Jaume Vives, a través d’una carta ha posat de manifest que les incerteses sobrevingudes en aquests darrers anys, no només es mantenen, sinó que cada vegada són més negatives. ‘La guerra d’Ucraïna està estancada i no es veu un clar final; la inflació esta disparada; els semiconductors segueixen sent escassos, i quan els trobes són molt cars; i el mateix passa amb moltes altres matèries primeres, que estan portant a les societats al límit’.

Vives ha mostrat el seu escepticisme amb tot el seguit de mesures que estan aprovant el govern de l’estat i el català per a pal·liar la inflació, i ha alertat del perill ‘que aquesta despesa, que en part bé finançada per Europa, és converteixi en estructural, i ens condueixi a uns dèficits públics impagables, que ens poden portar a una recessió econòmica molt seriosa. Els fons europeus s’acabaran i la despesa es mantindrà’.

Finalment, el president de Sant Cugat Empresarial ha reclamat la necessitat d’un esperit de servei públic basat en una sincera col·laboració entre els sectors públics i privats. ‘L’època de fer promeses atractives ha passat. Cal una política pragmàtica, intel·ligent, generosa i pactista. És l’única manera de garantir un futur amable i digne a les generacions futures. Com empresaris estem disposats a fer costat a aquests polítics, i treballar colze a colze per aquest futur que desitgem’.

Conferència- col·loqui de PORSCHE

L’Assemblea General ha continuat amb la conferència-col·loqui “Porsche in sustainability”, a càrrec del General Manager de Centro Porsche Barcelona, José Velasco. A la part inicial, Velasco ha fet un petit repàs de la història de la companyia automobilística alemanya, que enguany commemora el seu 75è aniversari.

Posteriorment, el General Manager ha parlat del procés d’electrificació afirmant que el ‘futur de l’automòbil és elèctric’, tot i que ha alertat d’una tendència cada vegada més evident d’una Europa de dos velocitats pel que fa al cotxe elèctric, i s’ha mostrat crític amb la baixa penetració de l’electrificació en el parc mòbil espanyol, a la cua d’Europa en vendes i amb infraestructures de càrrega.

Finalment, Velasco ha parlat del nou Centre Porsche Barcelona a Sant Cugat, que serà una realitat el primer trimestre de 2024. El nou centre comptarà amb un superfície de 3.500m2, i es convertirà en el centre de referencia de la marca al Vallès.

Conferència- col·loqui de PORSCHE

L’esdeveniment ha conclòs amb un cocktail relacional de networking empresarial, entre tots els associats presents a l’acte.

assembla sce

Assemblea SCE

assemblea porsche

Porsche Assemblea

assemblea sce

GALERIA D’IMATGES