L’aliança té com a objectiu potenciar l’automatització intel·ligent de les infraestructures IT.

L’empresa associada DXC Technology i Dynatrace han anunciat un acord global per incorporar la tecnologia de Dynatrace a la plataforma de gestió TIC DXC Platform X. Aquesta aliança permetrà a DXC oferir als seus clients una visibilitat completa i en temps real, tant dels serveis IT com de les aplicacions empresarials. Els esforços combinats de DXC i Dynatrace permetran accelerar la detecció i la resolució de problemes de disponibilitat i rendiment millorant els KPIs de negoci i l’experiència digital dels usuaris finals.

La tecnologia de Dynatrace proporciona observabilitat millorada mitjançant Intel·ligència Artificial, cosa que permet l’automatització proactiva i intel·ligent d’accions de prevenció, detecció i reparació d’incidències en els processos de negoci.

DXC Platform X és una plataforma d’automatització intel·ligent basada en dades que ajuda de manera proactiva a detectar, prevenir i resoldre problemes, per aconseguir infraestructures IT resistents, segures i autoreparables. El reforç de Platform X amb la tecnologia de Dynatrace, proporciona observabilitat millorada mitjançant models d’Intel·ligència Artificial que sintetitzen, a partir de les dades que es recullen de manera intel·ligent d’infraestructures, apps i sistemes, KPIs de negoci l’evolució dels quals pot ser observada i optimitzada . Un cop els indicadors i les incidències clau de negoci estan “sota control”, Dynatrace permet automatitzar accions per a la seva prevenció, detecció i reparació, optimitzant així els processos tecnològics de l’empresa. La tecnologia al servei del desenvolupament i la transformació de les empreses.

“Estem entusiasmats de treballar amb Dynatrace per oferir als nostres clients una solució d´observabilitat i optimització d´aplicacions en temps real”, comenta Juan Parra, president de DXC Technology a Espanya i Portugal. “La combinació de la tecnologia de Dynatrace amb la nostra plataforma de solucions, Platform X i els nostres serveis de gestió d’infraestructures i aplicacions, marcarà un abans i un després a la nostra indústria. Volem revolucionar la manera de gestionar els serveis IT per proporcionar una visibilitat i control sense precedents dels processos de negoci dels nostres clients” conclou Parra.

José Matías, director general de Dynatrace a Espanya i Portugal indica que “aquest acord és una mostra més del compromís de DXC per oferir als seus clients les millors solucions de TI al mercat i aquesta vegada ho fan de la mà de Dynatrace. Estem convençuts que aquesta col·laboració proporcionarà als nostres clients comuns un avantatge competitiu al mercat escurçant el temps entre la definició d’objectius de negoci i l’obtenció de resultats mitjançant l’automatització intel·ligent dels processos, que s’aconsegueix gràcies al tractament massiu de les dades que recullen i analitzen les nostres solucions”.

DXC Technology i Dynatrace reforcen la seva aliança global per a accelerar la transformació digital de les empreses