SCE Augusta2Recentment ha tingut lloc la reunió del President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el Director d’Augusta Pàdel, Juan Muro de Sas, a les instal·lacions que el club disposa a Sant Cugat del Vallès.

Amb més de deu pistes homologades per poder realitzar campionats oficials, Augusta Pàdel ofereix una una pista central panoràmica amb capacitat per 250 persones i ampliable a 3.000 espectadors especialment dissenyada per a poder acollir aquest tipus d’esdeveniments.

Entre ambdues institucions s’ha establert aquest conveni, vigent durant tot el 2017, que té com a finalitat essencial establir les bases de col·laboració entre les dues parts per tal d’ajudar al compliment dels respectius objectius socials.

Per part de Sant Cugat Empresarial es realitzarà també la difusió de les activitats del club oferint un recolzament comunicatiu a totes les seves plataformes a les xarxes socials i la seva pròpia web, arribant a tots els associats per informar-los sobre els avantatges d’Augusta Pàdel i les seves activitats.

D’altra banda, Augusta Pàdel oferirà quotes especials pels associats de SCE per a que puguin gaudir de les instal·lacions esportives.

 

SCE Augusta1   SCE Augusta3