El president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives; acompanyat de la gerent de l’associació, Silvia Trabalón; i de la responsable de relacions institucionals i protocol, Haide Ibars; es van reunir durant la jornada d’ahir dilluns amb representants de l’empresa Sorli, encapçalts per l’administradora del Grup Sorli, Anna Sorli; i per la directora de la Fundació Sorli, Berta Canals. La trobada celebrada a les instal·lacions d’Esade Creaoplis, també va comptar amb la presència de la Tinent d’alcaldia de Promoció econòmica, ocupació, empresa i comerç, Elena Vila, i la Directora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació, Anna Álvarez.

Sant Cugat Empresarial es reuneix amb representants de la cadena de supermercats Sorli

Una saga familiar

La història de l’actual Sorli, amb anterioritat Sorli Discau, es va iniciar l’any 1923 al barri del Poblenou de Barcelona en el moment en què Francesc Sorli va obrir una botiga de queviures al carrer Pere IV. L’any 1970 el fill petit del fundador, Jordi Sorli Arall, va obrir el primer supermercat al número 32 del carrer de Buenaventura Muñoz de Barcelona.

Avui en dia Sorli segueix sent una empresa familiar amb capital cent per cent català. La companyia compta amb 1.900 empleats i disposa de 110 supermercats i sis botigues amb l’ensenya Sorli Nyam, més petites i especialitzades en productes preparats per menjar.

Els pilars de Sorli són l’excel·lència en els productes frescos, potenciar el producte local i el fet de ser el supermercat de proximitat que disposa d’un major assortiment de referències, en concret més de 9.000.

Fundació Sorli

El 2020 es va presentar en societat la Fundació Sorli, una entitat de caràcter privat que té per objectiu impulsar la igualtat efectiva entre homes i dones al teixit empresarial català a través de la sensibilització, la formació i l’acompanyament, construint així una xarxa d’empreses que comparteixen els mateixos valors i caminen plegades cap a la igualtat en l’àmbit laboral.