Aquest dimecres a la tarda la vicepresidenta i gerent en funcions de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet, va participar en una reunió de treball amb empresaris organitzada per CECOT, amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, a la seu de la patronal vallesana.

Durant la trobada la ministra va realitzar una exposició de les infraestructures estratègiques de Catalunya. Sánchez es va mostrar convençuda que el protocol per desencallar la construcció de la Ronda Nord entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès es podrà signar abans de les eleccions generals del 23 de juliol.

En el transcurs de la sessió amb empresaris i representants empresarials, també es va dialogar sobre Rodalies i el model ferroviari, la Terminal Intermodal i Logística de La Llagosta, el Corredor Ferroviari i el model de gestió de l’Aeroport del Prat.

La sessió de treball també va comptar amb la presència del president de la patronal CECOT, Xavier Panés; i del seu secretari general, Oriol Alba.

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada empresarial organitzada per Cecot

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada empresarial organitzada per Cecot

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]