Eurofragance, empresa internacional creadora de fragàncies per a marques de renom, ha presentat “Nomad Tales”, la seva col·lecció exclusiva, a la Beautyworld Middle East 2018, la fira més prestigiosa de productes de bellesa, cabell, fragàncies i benestar de l’Orient Mitjà.

Nomad Tales és veritablement una experiència sensorial única: 4 aventures comptades per quatre fragàncies exclusives. “Cadascuna de les fragàncies combina la força mística d’un dels quatre elements: aire, aigua, foc i terra. Les matèries primeres que es troben al centre de les fragàncies ens transporten a terres llunyanes a través de trobades fascinants i records enriquidors” explica  Nevra Merkezli, la directora de màrqueting global de la companyia.

Aquesta curiosa col·lecció de fragàncies precioses, dedicades als viatgers apassionats, ha estat hàbilment creada per quatre perfumistes d’Eurofragance. Cada fragància és una exploració artística inspirada en la introspecció, la intuïció, el coratge i la determinació per recrear els records olfactius mitjançant històries de les terres recorregudes.

En Nomad Tales, quatre experiències sensorials úniques es tradueixen en quatre creacions úniques: Jasmineair, Aquaoud, Cardamon’fire i Shamamia!

Jasmineair: La perfumista Soizic Beaucourt crea una suau col·lisió d’energia vibrant i feminitat sublim… Un gessamí sambac celestial barrejat amb la rica calidesa del sensual pàtxuli i safrà. Una ombra transparent de fusta d’agar que persisteix en el fons: atemporal i preciosa.

Aquaoud: Una fragància evocadora poc convencional que reinventa l’enigmàtic oud… El treball del perfumista Olaf Larsen s’obre amb una closca de bergamota aromàtica harmonitzada amb la cinquena essència d’un bonic ram de flors blanques. La seva empremta revela un fort caràcter d’oud barrejat amb potents almescs i ambre gris – sensual i audaç. Una harmonia de contrastos.

Cardamon’fire: En aquesta creació de Belén García s’aprecien notes picants i calentes de cardamom, pebre vermell i espurnes de safrà que obren les portes a un món carmesí. El crepitar de la rosa vellutada i el suau resplendor de les brases de pàtxuli, cremen, irradien, parpellegen al cor… És cru i carnal. El dolç ambre gris i la vainilla amb un toc transparent de mescs blancs encenen els sentits i brillen durant hores – apassionat i seductor.

Shamamia!: Julia Rodríguez està darrere d’aquesta fragància multifacètica. L’aroma s’obre amb delicadesa amb tocs de pebre rosa, sàlvia aromàtica i una sensual nou moscada. El seu cor és un adorn elaborat amb seductors tons florals d’osmanthus, rosa i mimosa. El seu assecat és un elixir ritual d’encens i ambre gris, espiritual i en constant evolució.