Aquest dijous a la tarda s’ha celebrat al QGAT Restaurant, Events & Hotel la jornada corporativa de l’associació, que ha reunit els directius de les empreses associades, i on s’ha procedit a realitzar el balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior.

En la part inicial de l’Assemblea de Sant Cugat Empresarial, el tresorer Juan Knuth ha presentat el balanç de l’activitat de l’any 2021, i el pressupost per a l’exercici 2022, que ha estat aprovat per unanimitat.

Tot seguit, el president Jaume Vives, ha desgranat els eixos principals d’acció dels primers 10 mesos de mandat de la Junta Directiva, i les previsions per aquest 2022. En aquest primer apartat, Vives ha assenyalat que durant aquest període l’Associació ha mantingut i aprofundit les activitats de lobby, amb una relació fluida i constant tant amb l’administració com en els àmbits empresarials, de Sant Cugat, del Vallès i de Barcelona.

Jaume Vives Assemblea Sant Cugat Empresarial

Vives també ha fet una valoració molt positiva de les principals activitats que ha dut a terme l’associació durant aquest any, que han contribuït al desenvolupament individual i empresarial dels associats, i han permès fomentar el networking entre els socis. Així mateix, ha anunciat que properament l’entitat organitzarà un programa de suport i mentoring a emprenedors i start-ups del territori.

Memòria Anual Activitats SCE 2021

Durant la seva intervenció, Vives ha afirmat que s’han constituït sis comissions de treball, formades per membres de la junta directiva i representants del mon empresarial i acadèmic, ‘dirigides a donar resposta a les necessitats especifiques del teixit productiu i econòmic de la ciutat’. Una d’elles és la de Formació i Empresa, l’objectiu de la qual és identificar i entendre les necessitats formatives de les empreses.

A la part final de l’exposició, Vives ha posat de manifest les incerteses sobrevingudes en aquests darrers dos anys, marcats principalment per la pandèmia de la Covid-19, i actualment pel conflicte entre Rússia i Ucraïna.

El president ha lamentat que la recuperació econòmica que s’evidenciava a finals de 2021, es pot veure alentida a conseqüència de l’esclat de la guerra de Rússia a Ucraïna.

Davant d’aquesta conjuntura, Vives ha assenyalat que la millor manera de fer front a la difícil situació, és la via del creixement sostenible. I és per això que ha reclamat ‘la necessitat d’un autèntic esperit de servei públic basat en la sincera col·laboració entre els sectors públic i privat. Trenquem la dinàmica d’ells i nosaltres i treballem per objectius comuns de benestar i prosperitat’.

Conferència- col·loqui de CUPRA

L’Assemblea General ha continuat amb la conferència ‘CUPRA, un cas d’èxit’, a càrrec d’Antonio Calvo, director de vendes empreses de CUPRA Espanya, que ha exposat el model d’èxit que representa la companyia en el sector de l’automòbil, i els 3 pilars que està utilitzant per a posicionar la marca: producte, comunicació disruptiva molt poc convencional, i l’experiència del client.

Conferència Cupra

Calvo també ha parlat de l’ADN de CUPRA, basat en el disseny, la tecnologia i les prestacions, que el converteixen en ‘una marca per als amants de l’automoció en l’era de l’electrificació’. En aquest sentit, ha assenyalat que el full de ruta de la companya passa per ser una marca 100% elèctrica l’any 2030.

La conferència- col·loqui ha comptat amb la introducció de l’Alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que s’ha mostrat orgullosa que ‘ens uns moments complicats com els que estem vivint, el teixit empresarial del país continuï apostant per Sant Cugat per ubicar els seus projectes empresarials’.

Mireia Ingla Assemblea SCE

Com és tradició, l’acte ha conclòs amb un cocktail relacional de networking empresarial, entre tots els associats presents en l’acte. Durant el mateix, s’ha realitzat un sorteig entre tots els assistents d’un cap de setmana a un ressort on poder viure una experiència CUPRA, i gaudir del trajecte amb el model que triï el guanyador.

Proves dinàmiques CUPRA

Durant els prolegòmens de l’Assemblea General, CUPRA Maas Ondinauto ha ofert als assistents la possibilitat de fer proves dinàmiques amb un CUPRA Formentor i amb un CUPRA Born.

CUPRA Assemblea